Elite Wine Merlot & Cabernet Sauvignon 2013

Scris la 21 martie 2017 in Povesti despre vin | Niciun comentariu

–-Prima degustare a acestui vin a fost în februarie chiar la crama Elite Wine, foarte aproape de Măderat. Filmul vizitei îl puteți derula aici, scris în amănunt de Daniel Botea. Cunosc mulți amici amatori de astfel de vinuri.
–-Dark rubiniu, arome puternice de vișine coapte, condimente, ciocolată și ceva vanilie, care te pot cuceri. În gust e sec, cu nivel ridicat de robustețe, destul de mătăsos, dar se simte că e încă tinerel… taninurile se simt ușor zvăpăiate și rebele, alcoolul fiind potrivit (la 13,4 %) pentru asemenea cupaje (70% merlot și restul cabernet sauvignon), “ascuns” 12 luni la baricuri și cu un post gust mediu plus. Pentru a simți cu adevărat vinul necesită decantare de minim 45 minute.
–-Cred că un negociant bun ar fi intuit imediat că peste 3-4 ani vinul ăsta va fi foarte foarte apreciat. Acum +86 puncte. 36 lei la magazinul cramei în Arad. E un deal!
RaSto

{lang: 'ro'}

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bloguri, Bloggeri si Cititori