Fine Wine Guide 2018 – 50 de vinuri bune moldovenești

Scris la 27 septembrie 2018 in Povesti despre vin | Niciun comentariu

Amicul nostru din Chișinău Andrei Cibotaru împreuna cu prietenul său Victor Bunescu de la Vincuvin.shop au lansat “Fine Wine Guide 2018 — 50 de vinuri bune moldovenești”.
O selectie de vinuri din 20 de crame. “Ne-am dorit un îndrumător pentru consumatori, care să ofere o imagine asupra Vinului Moldovei, prin prisma unui număr limitat de vinuri. Am optat pentru o diversitate de vinuri, din diferiți ani, de la cât mai multe crame, de diferite tipuri, de diferite prețuri ”, a declarat Andrei Cibotaru.
Ghidul a fost editat într-un tiraj de 3 000 de exemplare, urmând să fie distribuit în HORECA
și la evenimente dedicate vinului. De asemenea, circa 500 de exemplare vor fi distribuite în România. fiind consultată cu experți de la Oficiul Național al Viei și Vinului, precum și cu un somelier din străinătate.
Fine Wine Guide a fost editat în limba română, urmând să fie tradus și tipărit în versiunea engleză, cu suportul Oficiului Național al Viei și Vinului și a Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. Ghidul în română a fost editat cu susținerea financiară a rețelei Fourchette Gourmet – partener general al proiectului.
Fine Wine Guide e astptat si la noi, iar multe din vinuri vor putea fi degustate in perioada 6-7 octombrie la Snagov, cu ocazia Festivalul Vinului Moldovei

RaSto

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bloguri, Bloggeri si Cititori