—-A naibi coincidenta…
—-Pe cand pasionatii de show-uri aeriene stateau cu ochii-n soare dupa avioane, la mine in cuptor se perpelea o gasca, probabil efect colateral al lupingurilor din Baneasa.
—-De pe colina scunda a parcului Dendrologic din Chitila, se puteau vedea intortocheatele si zgomotoasele acrobatii. Am apucat sa-i vad pe cei 7 magnifici piloti turci in direct, in timp ce Chef Make incingea cuptorul pentru partea busty de la Mother Goose. Am sosit la timp acasa pentru desavarsirea garniturii si montarea farfuriilor ca sa ne iasa platingul din poze.
—-Vin rosu, desigur, dar sarim de primul incercat, pentru ca… stricam pairing-ul. Am trecut la o feteasca neagra 2011 Red Artizan – efectul reinnoirii abonamentului la revista Vinul.ro, si lucrurile au intrat pe o panta ascendenta.
—-Cam mic pieptul gaștei pentru trei persoane si multa munca, asa ca am atacat celelalte parti sexy: pulpele. În tot timpul asta, la tv se perindau parasutisti, avioane de mici dimensiuni, dar intrerupte de stiri privind starea de sanatate a lui Ponta. Emotiile mi-au mai fost atenuate de vinul din Sahateni cu care nu m-am intalnit in ultima vreme. Culoare frumoasa, ruby, medium red, cu arome placute de prune, pregnant visine si vanilie. Am apreciat tipicitatea in mod special si izul de ciocolata, iar toate astea urmau sa se confirme in gust.
—-Racoare afara, gasca fierbinte in farfurie si feteasca in pahar! Who’s the boss, now? Tare bine mergea combinatia asta, mai ales ca taninii domoliti de baric si alcoolul nederanjant (14 %) conlucrau bine cu garnitura de fasole verde cu putin usturoi, iar carnita era foarte frageda. Totul parea coborat din cer… bine, de zburatoare eram sigur, dar si vinul, daca ar fi avut un finish mai lung, ar fi sarit de 7 papioane/8.
—-Si ce daca ploua?
—-Cu bine,
—-RaSto
Comentarii recente