Concurs de vinuri online? C’mon…

Scris la 1 iunie 2020 in Povesti despre vin | Niciun comentariu

—-Da, am trait s-o vad si p-asta!
—-De ceva ani, vorbesc cu prieteni din comunitatea #winelover, reprezentanti ai cramelor sau asociatiilor de producatori locali sa trimita probe la IWCB – VINARUM, cel mai mare concurs international de vinuri din centrul si estul Europei. Romania, desi cu o productie mare de vinuri in lume, este, inca, o piata foarte deschisa vinurilor de import. Din punctul asta de vedere, ramanem patrioti, dar nu nationalisti. Ne plac toate vinurile bune de oriunde.
—-Ei, bine, parte din prietenii mei nu au avut mare incredere intr-un concurs, la care juratii din lume primeau probele acasa pentru jurizare. As putea intelege, pana la un punct, reticenta, insa nu stiu daca au procedat bine cei care au decis sa fie rezervati.
—-Cu cateva zile inainte de startul concursului (desi termenul de inscriere se incheiase) incepeam sa primesc mesaje si intrebari despre desfasurare, daca e pe bune etc.
—-Oricum, incapatanarea, ambitia, inovatia si curajul lui Cătălin, de a pune cap la cap resursele din partea sponsorilor si partenerilor IWCB, cat si tot sistemul sau relational au dat un rezultat excelent. Inca se scrie pe retelele de socializare despre succesul recentului incheiat concurs. Nu sunt oameni oarecare cei care si-au exprimat in scris sau prin clipuri video multumirea ca au participat la un concurs istoric. Da, editia asta chiar a scris istorie prin ineditul si curajul ei. Nu m-as mira sa vad concursuri si mai mari ca vor apela la metoda asta, doar ca atunci VINARIUM – IWCB (sper tare mult) sa fie consultant bine platit in problema.
—-Despre cifre si cum s-a facut, va sfatuiesc sa urmariti cele scrise de Vali Ceafalau si Andrei Cibotaru in blogurile lor, pentru ca au scris detaliat, documentat, cu lux de amanunte si merita sa intelegeti mai bine tot efortul echipei VINARUM.
—-Despre vinuri merita mentionat ca, in ciuda catorva dezacorduri din comisia in care am fost – condusa cu mult calm si diplomatie de dna Proferor Arina Antoce, am avut destule vinuri bune, atat albe, cat si rose, poate fiind noi mai ghinionisti la cele rosii. Dar asa e la concurs… croati, greci, romani… pareri de tot felul.
—-Inchei prin a multumi pentru invitatia de a fi parte din acest fenomen timp de trei zile, in care jurizand de la birou, ma duceam cu si mai mare chef si spor la sediu. Felicitari celor care au indraznit sa spere, celor care au intocmit planul si celor care au dat de zor din manute ca toate lucrurile sa decurga perfect.
—-Data viitoare, cand voi mai fi intrebat (cu sprancene ridicate) de un concurs de vinuri online, le voi spune clar: sure it’s possible! trust me, I’ve been there!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *