—-Vinul de fata l-am degustat prima data in primavara, cu ocazia unei degustari de vinuri ale Cramei Bauer la Novotel. Apoi, l-am cumparat de la Winestone (Victoriei 37) si am reluat degustarea pe indelete. Ceea ce era de confirmat, s-a confirmat. Adica, mi-a placut si a doua oara.
—-Este facut din Sauvignon Vert si fermentat in vas mare de lemn. M-am gandit sa-l aerez aproape jumatate de ora si cred ca bine am facut. Nuantele placute de vanilie, ceva miere si nuca (sau alune) au iesit mai bine in evidenta. Stilul asta de Burgundia i-a reusit autorului, rezultand un vin pricopsit. Sec, echilibrat, subtil in arome si complex in gust, cu un alcool asezat la 12% si cu un post gust placut si lung. Notele generale: precizie si eleganta.
—-Nu s-a dezis nici in august cand am facut o vizite cu wineloverii. Impecabil si atunci. Eu cred ca se duce spre 90 de puncte fara mari dubii.
RaSto
Comentarii recente